چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل
رئیس‌جمهوری کره‌جنوبی:

پیونگ‌یانگ هر لحظه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است

پیونگ‌یانگ هر لحظه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است رئیس جمهوری کره جنوبی هشدار داد، کره شمالی آماده است تا هر زمان که تصمیم بگیرد، دست به یک آزمایش هسته‌ای بزند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 23
کد خبر: ۱۴۳۵۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، «یون سوک یول» رئیس جمهور کره جنوبی در پاسخ به سوال یک خبرنگار در مورد ارزیابی وزارت دفاع آمریکا در خصوص تکمیل تدارک کره شمالی برای انجام یک آزمایش هسته‌ای در ماه جاری میلادی گفت: "ما معتقدیم که کره شمالی نه تنها در پایان ماه جاری میلادی، بلکه از زمان تحلیف من، کاملاً برای این مورد آماده بوده و می‌تواند هر زمان که تصمیم بگیرد این کار را انجام دهد."

کره شمالی از زمان روی کار آمدن یون در ریاست جمهوری این کشور در ماه مه سال جاری میلادی، چندین مورد آزمایش موشکی با موشک‌های کوتاه برد انجام داده و گمان برده می‌شود که در تدارک برای دست زدن به هفتمین آزمایش هسته‌ای خود باشد.

کیم کیو هیون، مدیر سرویس اطلاعات ملی کره جنوبی، اوایل این هفته در سفری از پیش اعلام نشده به واشنگتن رفت و این گمانه‌زنی را برانگیخت که قصد دارد به زودی با مقامات ارشد اطلاعاتی آمریکا برای هماهنگی پاسخ به تحریک احتمالی کره شمالی دیدار کند.

یون سوک یول همچنین با پرسشی در مورد امکان اعطای عفو ریاست جمهوری به لی میونگ باک، رئیس جمهور اسبق کره جنوبی که به دلیل فساد زندانی است، به مناسبت روز آزادی کره جنوبی مصادف با ۱۵ اوت، مواجه شد.

او اظهار کرد: آیا نباید در همه امور دولتی، همه چیز را از جنبه نظر مردم در مورد برخی اهداف، ارزش‌های قانون اساسی و مانند آن در نظر گرفت؟ اگر ما فقط به احساسات عمومی نگاه کنیم، این می‌تواند منجر به تصمیم‌گیری در قبال زمان حال شود. ما قصد داریم در مسیری آینده محور حرکت کنیم و در عین حال احساسات عمومی فعلی را با دقت در نظر بگیریم.

یون همچنین از طرح پیشنهادی جدید اصلاحات مالیاتی دولتش که بر کاهش مالیات بر درآمد و مالیات شرکت‌ها متمرکز است، دفاع کرد./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار